A Canice Consulting Limited (CCL) egy nemzetközi tanácsadó cég a szakoktatás és szakképzés területén, a digitális e-learning alapú tanulásra és a marketing platformokra specializálódva.

A cég elkötelezett a stratégiai partnerségi megközelítés iránt és szorosan együttműködik számos szakoktatási és szakképzési intézménnyel, felsőoktatási intézménnyel, helyi önkormányzattal és magánügyféllel innovatív tanulási megoldások létrehozásának érdekében, illetve hogy ösztönözze a tudásmegosztási és együttműködési folyamatokat, melyek hatékonyabb eredményekhez vezetnek. Több tucat nemzetközi projekt tapasztalt vezetőjeként, partnereként és külső értékelőjeként, 500.000 eurót meghaladó költségvetéssel, a Canice Consulting munkatárai kompetensek a vezetés, a csapatmunka és a különböző minőségmenedzsment keretrendszerek alkalmazása területén. A csapat nagy hangsúlyt helyez a végfelhasználók bevonására és a nagymértékű minőségi-mennyiségi visszacsatolásra mint a minőség fő összetevőire, valamint támogatják az egyéni és szervezeti tanulást az egyes projektek során.

Canice Consulting

269 Lisburn Business Centre, Enterprise Crescent
Lisburn BT28 2BP

A Canice Consulting szerepe a projektben

Az EEE keretén belül a Canice Consulting feladata lesz az ütemterv, az eszköztár és a promóciós anyagok multimédiás tartalommá alakítása, olyan intuitív és interaktív online tanulási forrásokká, melyek mobiltelefonon és tableten keresztül is elérhetőek. Emellett a Canice Consulting irányítja a projekt minőségi és belső értékelési szempontjait.

Projektmenedzsment csoport

Canice Hamill, CEO

Ian Sawers

Tel: + 44 (0) 28 9266 6161